luni, 7 octombrie 2013

ZEN în curtea școlii



Anunț al Asociației Komunitas (http://asociatia-komunitas.ro/):
,,Toamna aceasta petrecem ZEN în curtea școlii! Pe data de 12 octombrie ne petrecem Ziua Educației Nonformale în curtea Școlii numărul 31 din cartierul Tei. Vom planta, vom construi și ne vom juca alături de tineri în curtea școlii. Se sună de începere la ora 10 printr-un joculeț de cunoaștere și distracția continuă până la ora 19 când vom încheia ziua printr-un moment muzical de percuție.
Te așteptăm pe 12 în curtea școlii ! Fii ZEN împreună cu noi !
+++ Atelier de picturi decorative cu spray-uri pe casuta din curtea scolii cu Mariuca *NEW*
+++ Atelier de Drumming cu Asociatia HUMAINS PROFILES *NEW*
+++ Atelier de improvizatie cu Catalina *NEW*
+++ Atelier de improvizatie cu Visinel *NEW*
+++ Cutia albastra - Cutia care-ti schimba starea! -Delivering Life *NEW*
+++ Dintr-un basm si Kleine Schule aduc tineri jurnalisti care vor documenta foto-video evenimentul si vor construi articole *NEW*
+++ Atelier de plantare cu Asociatia Peisagistilor din Romania *NEW*
+++ Atelier de constructie din lemn cu Studio Basar si Cutia cu scule *NEW*
+++ Participanti in eveniment din partea asociatiei Carusel (copii si insotitori)

Acțiunea este derulată de Asociaţia Komunitas in contextul ”Zilele Educatiei Nonformale”, eveniment initiat de Programul Tineret in Actiune (Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale).Activitatile de plantare si construire sunt finantate prin Proiectul ”Omul reinverzeste locul” , implementat de Asociatia Salvaţi Dunărea şi Delta si sustinut de Dorna.

Parteneri in cadrul actiunii: Ecopolis, Studio Basar, Asociatia Peisagistilor , Cercetasii Romaniei, Desenam Viitorul Tau, D.G.T., Cutia cu scule, Delivering Life,Asociatia HUMAINS PROFILES,Dintr-un basm si Kleine Schule, Carusel, Dorna. Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta va asigura materialele necesare acţiunii de reînverzire si reamenajare a curtii Scolii 31.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu